Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reunion των αυθεντικών Power Rangers σε επετειακό special επεισόδιο για το Netflix

*
Ο David Yost και ο Walter Emanuel Jones, δύο από τους αυθεντικούς Power Rangers, θα εμφανιστούν ξανά μαζί σε ένα επετειακό special του Netflix.

Η τηλεοπτική σειρά Mighty Morphin Power Rangers έκανε πρεμιέρα πριν από 30 χρόνια, στις 28 Αυγούστου του 1993, μέσα από το Fox Kids. Το show θα επιστρέψει με το εορταστικό επεισόδιο Once & Always στις 19 Απριλίου 2023, στο Netflix.

Οι Yost και Jones υποδύονται ξανά τους Billy και Zack, ενώ στο επετειακό επεισόδιο θα εμφανίζονται και οι Barbara Goodson ως Rita Repulsa, Steve Cardenas ως Rocky DeSantos, Karan Ashley ως Aisha Campbell και Johnny Yong Bosch ως Adam Park.


Για την ώρα δεν αποκαλύπτεται η πλοκή του special επεισοδίου, όμως το βέβαιο είναι πως οι λάτρεις της σειράς θα το τιμήσουν και με το παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*